Placare trepte de beton

Scarile din beton sunt de cele mai multe ori scari cu forme geometrice regulate, fiind drepte, sau cu intoarcere la 90 de grade, din unul sau mai multe tronsoane de scara, cu sau fara spatiu de repaos (numit si podest sau pod de odihna). scarile fiind construite in acelasi timp cu cladirea, armatura scarilor fiind legata de placa de la nivelul inferior si placa de la nivelul superior. Scarile de beton pot fi placate cu placi ceramice (gresie, granit, marmura, etc) sau cu lemn. Placarea scarilor cu lemn are mai multe avantaje , cele mai importante fiind caldura acestora (lemnul este o pardoseala calda) sau rezistenta in timp.
Pentru placarea scarilor de beton folosim panouri lamelare de lemn masiv de brad, fag sau stejar, in gorsime de 28 mm, pentru trepte si 19 mm pentru contratrepte. Placarea scarilor se poate face in mai multe variante de design, in functie de preferintele clientilor, scara cu contratreapta, cu semicontratreapta sau fara contratreapta. De asemenea scarile din lemn pot fi prevazute cu plinta atat la interiorul scarii (pe treapta) cat si la exteriorul scarii (lateral, sub treapta).
Ca si celelalte scari, scarile din beton placate cu lemn pot fi prevazute cu balustrade din lemn sau balustrade metalice sau din fier forjat, alegerea balustrade facandu-se astfel incat aceasta sa se integreze armonios in arhitectura interioara a cladirii.

Pentru mai multe detalii sau o cotatie de pret

Produse asemanatoare

Pentru a satisface cat mai bine necesitatile clientilor nostri, toate produsele noastre se executa pe baza de comanda, la dimensiunile dorite. Va invitam sa ne contactati pentru cotatii de pret personalizate, in functie de complexitatea proiectului dumneavoastra.

CONTACTEAZA-NE ACUM!

Contact