Despre noi

 Mavisoft, proiecte de succes pentru casa sau birou.

 

   Seriozitatea cu care abordam fiecare partener sau client in parte, de mai bine de 10 ani, alaturi de atentia si efortul implicat pentru succesul fiecarui proiect ne fac un partener de incredere pe care te poti baza sa livreze la timp, in termenii conveniti, produse si servicii la standarde europene.

   Activam intr-un domeniu in permanenta evolutie motiv pentru care si noi trebuie sa ramanem mereu conectati si pregatiti sa primim cu deschidere noile tehnologii, echipamente sau materiale, si sa le inglobam in activitatea noastra spre beneficiul clientului.

   Colaboram indeaproape cu producatori consacrati din Romania (indeosebi pentru confectiile metalice si cele din lemn) si din Europa (Italia, Franta, Spania). Suntem mandri ca am legat un parteneriat asa strans cu ei in anii de colaborare si le multumim pentru acest lucru.

   Ce ne diferentiaza de competitie?

  • Solutii complet personalizate, executate la comanda in functie de particularitatile fiecarui proiect;
  • Experienta indelungata si numarul de proiecte finalizate cu succes;
  • Materiale, componente si accesorii in stoc. Acest avantaj ne permite un timp de executie redus;
  • Cel mai important, produsele finite sunt conform standardelor europene de calitate, sunt rezistente, fiabile si se comporta excelent in exploatare. Alaturi de calitatea ridicata a produselor finite livrate mai mentionam experienta si priceperea inginerilor nostri.

Cu multumiri pentru timpul acordat,

Echipa Mavisoft va doreste o zi excelenta!

Pentru a satisface cat mai bine necesitatile clientilor nostri, toate produsele noastre se executa pe baza de comanda, la dimensiunile dorite. Va invitam sa ne contactati pentru cotatii de pret personalizate, in functie de complexitatea proiectului dumneavoastra.

CONTACTEAZA-NE ACUM!

Contact