Scari exterioare din lemn


Caracteristici scari din lemn pentru exterior.

Scarile exterioare pot fi confectionate si din lemn, daca se respecta cateva indicatii fara de care durata de viata a unei astfel de scari ar fi scurtata.

Astfel, ar fi foarte bine ca scara sa nu fie expusa in totalitate expunerii solare, sa existe o copertina sub care sa se adaposteasca. O copertina ajuta atat in cazul radiatiilor solare cat si in cazul ploiii si a zapezilor din sezonul rece. oricat de bune ar fi materialele pentru finisajul scarii, daca aceasta are contact direct si prelungit cu razele solare, nu se va putea impiedica actiunea soarelui asupra lemnului.

Daca nu se poate construi o copertina pentru scara de exterior, atunci trebuie ca tratamentul lemnului care face scara sa fie corespunzator, sa aiba 2-3 straturi de protectie importiva radiatiilor solare si a umiditatii.

Pentru a prelungi durata de functionare optima a unei scari, sunt binevenite operatile cat mai dese de intretinere, precum curatarea, reflefuire sau impregnare cu lacuri speciale pentru exterior, odata la 2-3 ani. Pe langa efectul benefic de prelungire a duratei de viata a scarii, utilizatorii unei scari de exterior din lemn vor avea placerea de a avea o scara ca si noua din 3 in 3 ani.

Pentru lucrari de mentenanta a scarilor de exterior, puteti sa ne contactati cu incredere!

Pentru a satisface cat mai bine necesitatile clientilor nostri, toate produsele noastre se executa pe baza de comanda, la dimensiunile dorite. Va invitam sa ne contactati pentru cotatii de pret personalizate, in functie de complexitatea proiectului dumneavoastra.

CONTACTEAZA-NE ACUM!

Contact