Scari interioare din lemn


Scarile pe structura din lemn sunt ca si cele pe structura metalica, atat drepte, cat si cu una sau mai multe intoarceri. Structura scarii va fi formata in acest caz dintr-un vang central, sau din doua vanguri laterale.

Ca si in cazul scarilor pe structura metalica, pentru contratrepte se folosesc panouri de lemn de 40 mm grosime, iar pentru contratrepte panouri de 18 mm grosime.

Scara este un element important intr-o locuinta, drept pentru care i se acorda o atentie deosebita. Daca in cazul diferitelor colturi ale camerelor, putem sa mascam, cu diverse artificii de amenajare, imperfectiuni sau locuri mai putin accesibile sau intunecate, in cazul scarilor nu putem spune acelasi lucru. Scara trebuie sa se vada in toate elementele sale, scara trebuie sa fie libera si sa atraga atentia. din acest motiv, este de dorit ca scara sa fie in comuniune cu ambianta familiala.

Scarile interioare din lemn, pe care le propunem, sunt in concordanta cu dorinta de asezare intr-o ambianta placuta si calda.

Din punct de vedere tehnic, scarile interioare din lemn se pot categorisi dupa cum urmeaza.

In functie de esenta lemnului folosit, avem scari din stejar, din fag, din rasinoase sau din alte esente.

In functie de structura pe care se aseaza, avem scari de beton placate cu lemn, scari pe structura metalica, scari pe structura din lemn sau scari autoportante.

In fucntie de situatia specifica a santierului dvs, puteti astfel alege esenta scarii de interior si structura pe care se va aseza scara. Evident, scara pe beton este cea mai stabila si rezistenta, insa exista cateva amanunte care trebuie luate in considerare la constructia scarii de interior.

Noi suntem fericiti sa oferim atat scari cu structura din lemn, pe vanguri, cat si placari ale scarilor de beton, cu sau fara contratreapta.

 

Pentru oferta concreta sau pentru masuratori, nu exitati sa ne contactati!

Pentru a satisface cat mai bine necesitatile clientilor nostri, toate produsele noastre se executa pe baza de comanda, la dimensiunile dorite. Va invitam sa ne contactati pentru cotatii de pret personalizate, in functie de complexitatea proiectului dumneavoastra.

CONTACTEAZA-NE ACUM!

Contact