Balustrade exterioare din lemn


Balustradele din lemn, pentru exterior, sunt elemente constructive care pot fi legate de o scara sau pot fi separate, ca in cazul balustradelor pentru terase sau balcoane.

In cazul balustradelor pentru terase sau balcoane, am recomandat si utilizam de regula profile longitudinale, care rezolva atat problemele de siguranta, cat si cele de pret. avantajul lor este ca se monteaza repede si materialele sunt mai putine. Putem folosi profile din lemn cu grosimi de 18-20mm si latimi de pana la 120 si chair 150mm. Intr-o balustrada de acest gen pot fi combinate profile de diferite latimi. Mana  curenta la balustrada de exterior este foarte importanta, pentru ca ar putea deservi ca un eventual suport de pahare, daca, de exemplu, avem o petrecere sau o intalnire pe terasa, sau poate gazdui jardiniere.

Balustradele de exterior cu balustri intermediari, de regula sunt compuse doar din balustri frezati, cu elemente si unghiuri drepte, care se imbina elegant cu elementele de constructie exterioara.

Finisajul balustradelor de exterior este extrem de important, avand in vedere ca vara, de exemplu, temperatura lemnului in bataia soarelui poate depasi 50 de grade. Astfel, pentru a nu se crapa, folosim lacuri impregnante de exterior. Totusi, recomandam operatii de curatare periodic si revopsire odata la 2-3 ani, pentru a acoperi eventualele crapaturi aparute.

Ne puteti contacta pentru masuratori sau pentru evaluarea unei lucrari de intretinere.

Pentru a satisface cat mai bine necesitatile clientilor nostri, toate produsele noastre se executa pe baza de comanda, la dimensiunile dorite. Va invitam sa ne contactati pentru cotatii de pret personalizate, in functie de complexitatea proiectului dumneavoastra.

CONTACTEAZA-NE ACUM!

Contact