Balustrade interioare din lemn


Balustrade din lemn pentru scari interior

Balustradele din lemn, pentru scari de interior, au ca si componente balustrii de capat, balustrii intermediari, mana curenta si eventual suport balustri.

Balustrii de capat pe care ii folosim, ca procedura de executie, sunt balustri frezati sau strunjiti. Deosebirea este ca cei strunjiti sunt facuti prin rotire la scrung, iar cei frezati sunt modelati cu diverse freze, longitudinal, pe canturi, sau in interiorul balustrului. dimensiunile standard folosite sunt 60mm, 80mm, 100 mm sau chiar 120 mm, pentru scari cu deschideri generoase.

Balustrii de capat confera rezistenta balustradei si de aceea se monteaza pe structurile scarii (beton, fier, lemn). Ambelor tipuri de balustri li se pot atasa atat de popularele ornamente sferice sau ovale.

ca o situatie speciala, pot exista balustri care sa ajunga din pardoseala pana in tavan, situatie intalnita de regula in casele care au copii mici jucausi si parinti grijulii.

Balustrii intermediari, ca si cei de capat, pot fi atat stunjiti cat si frezati. evident, la alegerea balustrilor intermediari se va avea in vedere cel de capat si o anumita cmpatibilitate.

Ca regula generala, se pot monta balustri intermediari atat in dreptul treptelor, cu fixare pe treapta, cat si cu fixare laterala, pe un suport balustri sau chiar fixare pe structura scarii, in lateral. densitatea balustrilor intermediari este data de latimea treptelor. de regula, la trepte cu latime standard de 280mm, recomandam cate 2 balustri intermediari pentru fiecare treapta.

Pentru masuratori si oferta, ne puteti contacta cu incredere!

Pentru a satisface cat mai bine necesitatile clientilor nostri, toate produsele noastre se executa pe baza de comanda, la dimensiunile dorite. Va invitam sa ne contactati pentru cotatii de pret personalizate, in functie de complexitatea proiectului dumneavoastra.

CONTACTEAZA-NE ACUM!

Contact