Scari din lemn

Scari interioare din lemn

Scari exterioare din lemnScarile din lemn pe care le comercializam sunt produse in atelierul propriu din Bucuresti, folosind lemn achizitionat local, conform normelor in vigoare si cu responsabilitate fata de mediu.

Pentru cei ce isi doresc o scara din lemn in locuinta proprie, putem sa va aducem cateva informatii de baza.

Din ce fel de lemn ar trebui sa fie scara mea?

Cel mai utilizat lemn pentru constructia scarilor din Romania este stejarul. Urmeaza indeaproape fagul si apoi esente moi (rasinoasele, cum ar fi molidul). Luand in considerare duritatea lemnului, lemnul de fag este cel mai dur dintre cele enumerate, insa daca doriti o scara speciala si care sa aiba o duritate extrema, puteti folosi lemn de salcam. Desi este mai dur, fagul nu are notorietatea stejarului, poate si din cauza ca in perioada comunista, majoritatea parchetului din lemn cu care au fost dotate foarte multe apartamente din blocuri, era din fag.

Recomandarea noastra, catre clienti este urmatoarea: scara din stejar, folosind panouri din lamele imbinate in dinti. In functie insa, de buget, putem recurge la esente kai moi, precum bradul sau molidul, insa cu precizarea, foarte importanta, ca aceste esente moi sunt incompatibile cu mersul incaltat pe aceste scari (tocul ascutit al unei doamne se va imprima in treptele din lemn de molid, si astfel scara se va degrada in ritm accelerat, insa daca in casa respectiva se umba doar descult sau in papuci de casa, si tinand cont de pretul mai redus, putem monta si se preteaza si o scara cu trepte din lemn de esenta moale.

 

Cum pot demara montajul unei scari, daca nu cunosc aproape nimic din ceea ce imi trebuie?

Pentru scarile din lemn din Bucuresti sau Ilfov, este destul de simplu, puteti sa ne contactati pentru o prima discutie telefonica si ulterior vom ajunge la dvs pentru masuratori si discutii, acestia fiind primii pasi pentru a avea scara din lemn mult dorita.

Pentru a satisface cat mai bine necesitatile clientilor nostri, toate produsele noastre se executa pe baza de comanda, la dimensiunile dorite. Va invitam sa ne contactati pentru cotatii de pret personalizate, in functie de complexitatea proiectului dumneavoastra.

CONTACTEAZA-NE ACUM!

Contact