Tipuri de materiale folosite pentru constructia unei scari

Diferitele materiale folosite la constructia unei scari sunt unele dintre cele mai experimentale elemente arhitecturale. O scara poate depasi alte componente arhutecturale ale casei cand vine vorba de versatilitate in design si tipurile materialelor folosite. Cu arhitectura si designul modern, designul scarilor si stilurile au evoluat de-a lungul anilor. Daca va construiti casa sau doar o remodelati, puteti alege din mai multe materiale disponibile pe piata.

Scari din beton

Betonul este materialul utilizat in mod obisnuit pentru a construi o scara. Un punct in plus este ca acesta poate fi modelat sa capete forma dorita pentru scara dorita. Scarile curbate si spiralate sunt exemple obisnuite ale modelelor de scari care pot fi realizate din beton. Singurul dezavantaj al unei structuri de beton este aspectul neatragator din punct de vedere vizual.

Piatra

Piatra este un alt material frecvent utilizat pentru constructia unei scari. Piatra ofera o varietate de culori si textura. Marmura si granitul sunt pietre utilizate in mod obisnuit la constructia scarilor. Pentru casele in care mai sunt si alte elemente din marmura, alegerea acesteia pentru scara este preferata si evidenta. Piatra este o optiune mai buna pentru scarile din zona de intrare sau a gradinii. Materialele din piatra naturala adauga eleganta designului casei tale si pot fi sculptate in diferite forme pentru a forma o scara.

Scari din lemn

Unul dintre cele mai elegante materiale ce pot fi folosite in constructia scarii este lemnul. Arata grozav in diferite forme de design interior, cum ar fi contemporan, traditional sau rustic. Scarile din lemn sunt ideale pentru locuintele cu probleme de spatiu. Cu toate acestea, sunt preferate pentru interioarele moderne sau pentru a se potrivi cu interioarele existente din lemn.

Sticla

Daca doresti sa oferi casei tale un aspect ultra-modern, sticla este alegerea cea mai buna. Adauga un aspect contemporan interiorului casei si aduce clasa si lux. Anterior, sticla a fost considerata ca un material delicat, insa au fost inventate mai multe soiuri de sticla, care au facut ca materialul sa fie mai rezistent. Acesta nu este un material durabil si necesita intretinere ridicata.

Metal

Metalul este susceptibil la coroziune, rugina si prin urmare, nu este o alegere preferata pentru scari. Cu toate acestea, este un material robust care trebuie utilizat in special in interior si spatii acoperite. Scarile din metal sunt, de asemenea, o optiune buna pentru zonele cu putin spatiu.

Pentru a satisface cat mai bine necesitatile clientilor nostri, toate produsele noastre se executa pe baza de comanda, la dimensiunile dorite. Va invitam sa ne contactati pentru cotatii de pret personalizate, in functie de complexitatea proiectului dumneavoastra.

CONTACTEAZA-NE ACUM!

Contact