5 moduri de a transforma scara ta

Desi construita pentru un scop bine definit, scara poate fi o panza pentru decorarea casei tale. In timp ce, in general, ignoram posibilitatea ca o scara sa ofere o declaratie de stil, aceasta poate fi un mare punct de atentie atunci cand este aranjata corespunzator. Mavisoft va aduce o lista de idei care pot transforma vechea scara intr-o experienta vizuala atragatoare.

Joaca-te cu culorile

Casa ta este proiectata in vederea postrarii vibratiei? Incercati un curcubeu de culori pentru ea. Acesta va spori vibratia, mai ales daca aveti copii in casa.

Luminata casa cu flori

Pentru cei ce doresc sa aduca in casa lor o aroma a naturii fara o schimbare permanenta a scarii, adaugati flori in ghiveci. Pentru a lumina spatiul adaugati cate o floare pe fiecare treapta. In acest mod poti adauga culorile naturii in casa ta si poti schimba look-ul inlocuind florile. Aceasta este o idee excelenta pentru o scara din lemn exterioara.

Scara luxurianta

Pentru a oferi scarii o sclipire de lux, adauga un covor elegant peste aceasta. Contrastul intre lemn si covor ofera locuintei un aspect exclusiv. In plus, poti schimba acest covor de fiecare data cand doresti schimbarea aspectului casei.

Foloseste spatiul

In general, avem tendinta de a trece cu vederea spartiul de sub scara si in concluzie acesta ramane nefolosit. Utilizati acest spatiu pentru a crea dulapuri si rafturi, care ar putea fi folosite pentru a stoca carti, mobilier suplimentar sau chiar pantofi. Mai mult, puteti adauga o zona de relaxare care are spatiu de depozitare dedesubt. Adaugati elemente decorative pentru a completa aspectul.

Elegant personal

 

Utilizati modele elegante florale sau contemporane pentru suprafetele de scara ce ar ramane altfel netede. Puteti alege de la modele ciudate, la cele mai clasice.

Pentru a satisface cat mai bine necesitatile clientilor nostri, toate produsele noastre se executa pe baza de comanda, la dimensiunile dorite. Va invitam sa ne contactati pentru cotatii de pret personalizate, in functie de complexitatea proiectului dumneavoastra.

CONTACTEAZA-NE ACUM!

Contact