10 sfaturi pentru a utiliza inteligent spatiul de sub scara

Daca detineti un apartament duplex sau o casa, atunci scara trebuie sa fie parte integranta a casei tale. Lasand la o parte aspectul util a scarii de a conecta doua etaje, o scara nu serveste alt scop util, iar zona de sub ea este vazuta adesea ca un spatiu mort. Mavisoft va sugereaza cateva moduri de utilizare optima a acestui spatiu de sub scara din lemn sau alte materiale.

Biblioteca

Daca va plac cartile, utilizati aceasta zona pentru a construi propria biblioteca. Luati un raft de biblioteca ce ocupa spatiu in alta camera sau in caz ca nu aveti nimic care sa se potriveasta putem construi un mic raft ce va constitui biblioteca de sub scari. Daca spatiul permite, puneti un scaun de lectura sau o mica comoda si zona se va dubla ca o zona de citire. La fel ca si

Spatiu pentru invatat

La fel ca pentru biblioteca, puteti crea foarte usor un spati pentru studiat. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti un birou si un scaun care sa se poata incadra in aceasta zona. Asigurati-va ca instalati suficiente lampi pentru a lumina spatiul.

Mini-dulap

Daca spatiul pentru depozitat nu va este suficient, creati unul sub scara. Un mini-dulap poate fi foarte folositor pentru hainele sezoniale pe care nu le purtati.

Bar personal

In mod general, o scara din lemn pentru interior este pozitionata in camera de zi sau in lobby. In loc sa folositi spatiul din camera pentru bar folositi spatiul neutilizat pentru acesta. Aici puteti construi un bar personal unde puteti depozita bauturile si paharele preferate.

Casa de joaca pentru copii

Copii tai vor aprecia asta cu siguranta! Daruieste-le o zona plina cu jucarii chiar sub scara. Aceasta este un mod bun de a imbina bucuria copiilor pentru jucarii fara a le imprastia in toata casa.

Spariu pentru relaxare

Puteti amenaja acest spatiu intr-o zona pentru relaxare personalizata. Asezati o canapea sau niste scaune comode si puteti transforma acest colt in zona ta personalizata pentru relaxare.

Spatiu animale de companie

O casa pentru caine sub pasii tai suna ca o propunere buna. Ofera-i animalului tau de companie o zona separata pe care acesta o va indragi numaidecat.

Baie

O baie aferenta pentru fiecare camera este o tendinta moderna in zilele noastre. In concluzie, chiar si camera de zi sau lobby-ul poate avea o scara separata. Daca aveti o scara care trece prin una din aceste camere, construiti o mini-baie sub scara pe care o pot folosi oaspetii tai.

Spatiu utilitar

Daca nu este spatiu suficient pentru o mica baie, puteti folosi acest colt ca spatiu util. Instalati o masina de spalat sau chiar o chiuveta pentru a salva spatiu.

Spatiu rugaciune

Daca nu aveti un spatiu dedicat pentru rugaciune, creati unul sub scara. In felul acesta veti avea nu doar un spatiu dedicat pentru deitatea voastra ci si un spatiu linistit in care va puteti ruga.

Pentru a satisface cat mai bine necesitatile clientilor nostri, toate produsele noastre se executa pe baza de comanda, la dimensiunile dorite. Va invitam sa ne contactati pentru cotatii de pret personalizate, in functie de complexitatea proiectului dumneavoastra.

CONTACTEAZA-NE ACUM!

Contact