Trape de fum

Mavisoft Impex ofera solutii pentru desfumarea prin tiraj natural-organizat, folosind admisiile de aer prevazute in Normativ si sisteme de evacuare a fumului si a gazelor fierbinti montate pe acoperisuri si in peretii laterali exteriori.

Trapele de fum comercializate si montate de Mavisoft Impex acopera piata produselor accesibile din punct de vedere al preturilor, avand in acelasi timp caracteristici tehnice suficiente pentru indeplinirea scopurilor pentru care sau fost montate sau pot indeplini cerinte tehnice mai ridicate (cum ar fi rezistenta fizica la impact, izolatia, actionarea, etc).

Dupa modul de actionare a trapelor de fum pe care firma Mavisoft este Autorizata sa le monteze, putem sa le clasificam in:

 - trape de fum cu actionare pneumatica

 - trape de fum cu actionare electrica.

 Pentru ambele sisteme, in conformitate cu Normativul P118/99, actionarea trapelor de fum poate fi atat automata cat si manuala. In acceptiunea Normativului, atata timp cat initierea actionarii este una manuala, atunci deschiderea este considerata deschidere manuala. Se considera identic si pentru cazul actionarii automate. Actionarea automata a trapelor de fum propuse de Mavisoft se demonstreaza prin existenta senzorului termic care declanseaza deschiderea atunci cand local, la nivelul trapei, se ajunge la temperatura setata (68 sau 93 de grade Celsius) dar trapele pot fi conectate si la un sistem automat de detectie a fumului (o centrala echipata cu senzori termici, senzori de fum) care, de asemenea, in cazul producerii de fum sau temperatura in incinta monitorizata, poate declansa actionarea trapelor din incinta.

Montajul trapelor de fum livrate de Mavisoft poate fi facut atat la coama cat si in camp. In cazul unor acoperisuri terasate, recomandam constructia unor  borduri din zidarie, care sa ridice trapa de fum de la nivelul acoperisului cu cel putin 30 de centrimetri. Hidroizolatia se efectueaza tot de catre echipele de montaj Mavisoft, garantia montajului acoperind izolatia la apa a acoperisului.

Pentru mai multe detalii sau o cotatie de pret

Pentru a satisface cat mai bine necesitatile clientilor nostri, toate produsele noastre se executa pe baza de comanda, la dimensiunile dorite. Va invitam sa ne contactati pentru cotatii de pret personalizate, in functie de complexitatea proiectului dumneavoastra.

CONTACTEAZA-NE ACUM!