Cum sa remodelezi o scara din lemn pentru interior

Scara este una dintre principalele caracteristici arhitecturale ale casei si poate fi, adesea, un punct focal major pentru familia sau prietenii ce va pasesc pragul. Acest fapt face esential aspectul stilat si modul in care scara se imbina cu restul casei. Cu toate acestea, inainte sa va remodelati scara, exista mai multe lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare, ce nu tin neaparat de scarile insisi.

 

Alegerea unei culor inconjuratoare potrivite.

Culori ambientale scara lemn pentru interiorSpatiul in care scara este construita va ajuta la crearea atmosferei, asa ca selectarea unei culori potrivite pentru peretii din jur poate aduce o atmosfera primitoare in casa dumneavoastra. Culoarea peretilor din jur trebuie sa fie complementara cu cea a scarii: pentru scarile din lemn cu tenta mai deschisa se potrivesc culori mai usoare ca alb, albastru deschis si galben, in timp ce lemnul cu tenta mai inchisa se va simti mai acasa pe un fundal rosu-inchis, albastru inchis sau chiar mov. Potrivirea culorii scarilor din lemn pentru interior cu zona inconjuratoare este cheia pentru a crea o senzatie calda si primitoare in locuinta dumneavoastra.

 

Imbunatatirea iluminarii.

Iluminare scaraCuloarea ambientala nu este singurul lucru important pentru designul interior al scarilor din lemn, trebuind sa va ingrijiti, in aceeasi masura si de iluminatul acesteia. In functie de dimensiunea spatiului dumneavoastra, puteti spori grandoarea scarii folosind corpuri de iluminat puternice, variind de la candelabre stilate pana la fitinguri moderne menite sa atraga atentia catre aceasta. In cazurile in care scara este mai mica si spatiul mai ingust, utilizarea subtila a iluminatului poate deschide spatiul si conferi acestor scari o atmosfera primitoare. Acest lucru se poate realiza folosind lumini usoare montate in peretii laterali sau prin utilizarea iluminarii cu becuri de tip LED pe marginea inferioara a stalpilor.

 

Selectare Mana curenta.

Mana curentaMana curenta este adesea una dintre cele mai neglijate si totusi esentiale componentele ale unei scari din lemn pentru interior. Mana curenta joaca un rol pivotal, atat practic cat si arhitectural, aceasta trebuind sa fie rezistenta in rolul sau de a oferi suport utilizatorului, conferind in acelasi timp un plus de aspect scarilor. Este una dintre acele componente ce poate fi perceputa folosind doua dintre simturi, aspect si atingere, astfel gasirea materialului potrivit si asigurarea mentenantei acesteia este un aspect vital.

 

 

 

Mavisoft proiecteaza si instaleaza scari din lemn pentru interior /exterior in Bucuresti cat si restul tarii. Ne mandrim atat cu materialele cat si cu serviciile oferite si va invitam sa ne contactati pentru detalii suplimentare sau intrebari la numarul de telefon: +40 722 194 577.

Pentru a satisface cat mai bine necesitatile clientilor nostri, toate produsele noastre se executa pe baza de comanda, la dimensiunile dorite. Va invitam sa ne contactati pentru cotatii de pret personalizate, in functie de complexitatea proiectului dumneavoastra.

CONTACTEAZA-NE ACUM!

Contact