Balustrade din lemn – pregatirea cererii de oferta

De cele mai multe ori, atunci cand un client hotarat sa isi puna o balustrada din lemn in casa ne suna pentru a-i face o oferta, printre primele intrebari pe care ni le adreseaza este “care este pretul?” pe metru linear. Intrebarea in sine nu este gresita, doar ca un specialist in executia si montajul balustradelor din lemn nu ar putea raspunde direct la aceasta intrebare, fara a sti cateva detalii despre lucrarea in sine. In linii mari, informatiile de care are nevoie un montator de balustrade din lemn sunt urmatoarele:

  • Tipul scarii la care se va atasa balustrada ( scara de beton placata cu gresie, scara de beton placata cu trepte din lemn, scara de beton placata cu piatra naturala, scara de beton placata cu parchet, scara pe structura metalica, scara pe stuctura din lemn, etc)
  • configuratia scarii, numarul intoarcerilor, configuratia la finalul scarii
  • evident, daca este nevoie de balustrada terminala
  • dimensiuni - ar fi minunat sa se cunoasca dimensiunea balustradei, insa ar fi de folos si dimensiunea treptelor, latimea treptelor, dimensiunea balustradei terminale
  • daca se vor pune unul sau doi balustri intermediari si intr-un final, materialul din care se doreste a fi facuta balustrada din lemn

Dupa cum se poate, deci, observa, avem de analizat cateva informatii care, poate, pentru un client rezidential obisnuit, nu sunt tocmai la indemana. Din acest motiv, noi suntem pregatiti sa venim in intampinarea clientilor cu o mana de ajutor: venim la santier  sa masuram balustrada si sa discutam posibilele optiuni de montaj si design.

Pentru a satisface cat mai bine necesitatile clientilor nostri, toate produsele noastre se executa pe baza de comanda, la dimensiunile dorite. Va invitam sa ne contactati pentru cotatii de pret personalizate, in functie de complexitatea proiectului dumneavoastra.

CONTACTEAZA-NE ACUM!

Contact