Balustrade din lemn

Balustrade interioare din lemn

Balustrade exterioare din lemnBalustradele din lemn ofera clientilor foarte multe optiuni de configurare si design, insa daca luam situatiile de pe santier, vom ramane, ca solutie tehnica, la cateva constante.

Astfel, daca vorbim despre zona de utilizare, vom avea balustrade din lemn pentru balcon, balustrade din lemn pentru terase si balustrade din lemn pentru scari interioare.

Desi ca modele putem avea aceleasi solutii, este bine de stiut ca exista totusi, deosebiri intre cele 3 categorii enumerate mai sus, in principal datorita finisajelor.

Balustrade din lemn pentru balcon si terase

Balustradele din lemn pentru balcon pot fi complementare la terminatia balconului, daca aceasta a fost executata din zidarie, sau poate fi executata in intregime din lemn. Vom avea astfel balustrada din lemn cu balustri perpendicular pe balcon sau aplicati in exteriorul balconului. La balcoane, ca si la terase, o solutie destul de frecvent intalnita este aceea in care, intre balustrii de capat vom avea traverse de lemn, si mana curenta, dispuse deci longitudinal. traversele pot avea mai multe finisaje estetice (frezari longitudinale mai subtiri sau mai groase). mana curenta poate fi dublata sub ea de o traversa, aceasta solutie fiind preferata si din punct de vedere al rezistentei.

Pentru balustrada care are balustrii perpendiculari pe balcon/terasa, folosim elemente metalice care se prind in beton, mecanic.

Balustrade din lemn pentru scari interioare

Balustradele din lemn pentru scari interioare se deosebesc in principal datorita formelor balustrilor de capat si a balustrilor intermediari. Trebuie avut isna in vedere, ca datorita caracteristicilor constructive, vom avea si anumite limitari tehnice. Exista balustri strunjiti , rotunjiti , clientii le mai spun si balustri clasici, care nu pot avea lungimi mai mari de 1,8-2 metri, din cauza strungului sau a posibilitatii de rupere cand se face prelucrarea. Din acesti motiv vom folosi balustri frezati. Puteti vedea in proiectele realizate diferite soluti, care, asa cum ziceam, tin mai mult de gust.

Suntem pregatiti sa montam balustrade din lemn atat scarilor pe care le livram , cat si clientilor care au scari deja existente, atat scari din lemn cat si scari placat cu gresie sau cu parchet.

Pentru a satisface cat mai bine necesitatile clientilor nostri, toate produsele noastre se executa pe baza de comanda, la dimensiunile dorite. Va invitam sa ne contactati pentru cotatii de pret personalizate, in functie de complexitatea proiectului dumneavoastra.

CONTACTEAZA-NE ACUM!

Contact